Op werkdagen voor 14:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en garantie

RP Linuspress 30000 36W

RP Linuspress 30000 36W

Bijbehorende producten & alternatieven:

Gegevens :

Merk: REARPOND
Type: Linuspress 30000
Soort: Drukfilter + UV-C unit (36 Watt) 
Garantie: 2 jaar

Specificaties drukfilter :

Doorstroomsnelheid max. 12.000 liter per uur
Maximale vijvergrootte : 25.000 liter
UV-lamp : 36 Watt
Slangdiameter : 25-40 mm
Inhoud filter : 50 liter
Afmetingen :
45 x 45 x 55cm

Eigenschappen :

1. UVC

Dit drukfilter is voorzien van UV filtratie om groen water te elimineren. Daarnaast bevindt de lamp zich in een makkelijk toegankelijke kamer van het filter waardoor het zeer eenvoudig is deze te vervangen. De efficiëntie van de UV lamp wordt extra verhoogd door de innovatieve stroomsnelheids verbeteraar.

 

2. Biologische filtratie

De biomedia biedt een zeer groot oppervlak voor huisvesting van goede bacteriën die van groot belang zijn bij het helder en gezond houden van de vijver.

 

3. Mechanische filtratie

Een compleet nieuwe benadering door het gebruik van de effectieve filterpatronen waardoor een veelvoud aan oppervlakte wordt gecreëerd om bacteriën te kunnen huisvesten en die een belangrijke rol spelen bij het revolutionaire reinigingsmechanisme.

 

4. Uniek reinigingsmechanisme

De draaihendel aan de bovenzijde van het filter zorgt ervoor dat peddels in de filterkamer in beweging worden gezet waardoor de schuimpatronen worden ontdaan van vuil en opgebouwd groen slib.

 

5. Vuilafvoer schakelaar

Door de vuilafvoer schakelaar te draaien wordt het vuile water dat vrijkomt bij de reiniging van het filter omgeleid om te voorkomen dat dit weer in de vijver terechtkomt.

Omschrijving :

Redenen om dit product te kopen:

 

  1. Compact filter zodat het weinig ruimte in beslag neemt.
  2. Filter is grotendeels in te graven in de grond.
  3. Eenvoudig te installeren.
  4. Eenvoudig te reinigen.
  5. Krachtig filter door de combinatie met de UV-C lamp.
  6. Het filter kan gebruikt worden om het water omhoog te brengen zonder dat het filter overloopt.

 

Omdat de RP pro druk een drukfilter is kan het filter uit het zicht naast de vijver worden ingegraven. Bovendien zorgt de druk ervoor dat het gefilterde water omhoog wordt gestuwd tot boven aan een waterval zonder dat het filter zich op dezelfde hoogte hoeft te bevinden. Bioforce is standaard voorzien van zowel een UVC als een biologische filtratiefunctie, zodat bij gebruik van het produkt met de juiste capaciteit helder vijverwater wordt gegarandeerd.

RP Linuspress 30000 36W

Levertijd : 1 werkdag
€ 279,95 incl. 21% btw
Aantal:

Persoonlijk advies

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl

Maandag tot Vrijdag 08.30 - 17.00 uur,  Zaterdag 08.30 - 16.00 uur

 

Partners BM winkels 1

 

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Vijverartikelenonline.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.