Op werkdagen voor 14:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en garantie

Cross-Flow Biofill UV-C

Cross-Flow Biofill UV-C

Bijbehorende producten & alternatieven:

Gegevens :
Merk: Velda
Type: Cross-Flow Biofill + UV-C
Soort: Biologisch doorstroomfilter
Garantie: 2 jaar
Specificaties :
Maximale pompcapaciteit:
5000 liter per uur
Vijvergrootte: 10.000 liter
Vijvergrootte bij gebruik van vissen: 5000-10.000 liter
UVC capaciteit: 18 Watt
Slangtules invoer: 20-25-32 mm
Slangtules afvoer: 50 mm
Afmetingen LxBxH: 40 x 60 x 40 cm
U krijgt het volgende geleverd: Vijverfilter, alle filtermaterialen, UV unit 18 Watt
Omschrijving :

Het Velda Cross-Flow Biofill filter is gebaseerd op het doorstroomprincipe. Het water wordt via een UV-C unit van 18 Watt langs de filtermaterialen geleid. De mechanise en biologische werking van de filtermaterialen, de mogelijkheid om het water gelijktijdig te behandelen tegen zweefalgen en ziekteverwerkers en tenslotte de mogelijkheid het water te verwarmen, maakt van de Cross-Flow-Biofill een verantwoorde investering voor het verkrijgen van gezond en kristalhelder vijverwater. De basis is een grote ruime filterunit met een inhoud van 75 liter. Midden onderin het filter is een aftappunt voor slib en vuil. De bijgeleverde Japanse matten hebben een lange levensduur en zijn eenvoudig uitspoelbaar. Het filtersubstraat en de filterkool zorgen voor kristalhelder water.

 

De bijgeleverde inbouw UV-C unit 18 Watt kan eenvoudig in het filter worden gemonteerd. De UV-C lamp maakt een groene troebele vijver in korte tijd kristalhelder, terwijl ziekteverwekkende parasieten door het UV-C licht worden gedood.

Cross-Flow Biofill UV-C

Levertijd : Max. 3 werkdagen
€ 229,00 incl. 21% btw
Aantal:

Persoonlijk advies

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl

Maandag tot Vrijdag 08.30 - 17.00 uur,  Zaterdag 08.30 - 16.00 uur

 

Partners BM winkels 1

 

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Vijverartikelenonline.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.